Kumppanit

Tapahtumassa mukana kumppaneina

Tutustu kumppaneihin:

Olemme Suomen suurin sähkö- ja tietoliikenneverkkojen teknisten palveluiden tuottaja. 

Uutta infraa tehden, olemassa olevaa päivittäen sekä huolto- ja kunnossapitopalveluilla varmistamme toimivan yhteiskunnan ja mutkattoman arjen edellytykset.

Liikenne- ja viestintävirasto Traficomin tehtävä on rakentaa parhaita yhteyksiä, jotta ihmiset, data ja tavarat liikkuvat sujuvasti, turvallisesti ja kestävästi. Rakennamme toimintavarmuutta parantamalla liikenteen ja digiyhteiskunnan turvallisuutta. Rakennamme parhaita palveluita liikenne- ja viestintämarkkinoiden avoimella kilpailulla ja tarjooman kohtuuhintaisuudella. Varmistamme ihmiskeskeisten ja kestävien palveluiden rakentumisen tulevaisuudessa.  

Palvelumme tuottavat asiakkaillemme ylivoimaista tehokkuutta. Sovelluksemme ja ohjeistomme tehostavat verkosto- ja infratöiden suunnittelua, rakentamista ja kunnossapitoa.

Lime on yrityksesi asiakaspolkua tehostava alusta, jonka avulla voitat asiakkaat puolellesi. Lime kehittää ja tarjoaa asiakaskohtaisia ohjelmistoja ja palveluita, energia-alan toimialaosaamista ja omistautunutta tukea – intohimoisesti ja persoonallisesti.

Yli 6 500 yritystä on valinnut Limen CRM:n, tikettien hallinnan, keskeiset yritysratkaisut ja tekoälyä hyödyntävät viestintätyökalut houkutellakseen uusia asiakkaita ja edistääkseen hyviä suhteita nykyisiin asiakkaisiin.

Yhteystiedot: 

juulia.virtanen@lime.tech

Rejlers on teknisen alan suunnittelu- ja konsultointiyhtiö. Autamme asiakkaitamme vastaamaan tämän päivän merkittäviin haasteisiin, ja edistämme yhdessä vihreää siirtymää ja sähköistyvää yhteiskuntaa. Olemme asiakkaidemme luotettu kumppani teollisuuden, rakentamisen, energian ja infran hankkeissa, sekä johdon tekninen neuvonantaja kestävissä energiaratkaisuissa.

Olemme Suomen johtavia toimijoita sähköverkoissa. Kattavaa osaamistamme hyödyntävät kanta-, alue- ja jakeluverkot sekä hajautettu energiantuotanto. Palvelemme myös sähkö-, lämpö-, kaasu- ja vesiyhtiöitä sekä teollisuuden ja kiinteistösektorin energiaintensiivisiä toimijoita.

Yhteystiedot:

kalle.hammar@rejlers.fi

Digitalisaatio rakennetaan liiketoiminnan ja ihmisten kautta. Meidän tehtävämme on parantaa Sinun ymmärrystäsi, antaa keinoja, työkaluja ja resursseja sekä kasvattaa digitalisaatiokyvykkyyttäsi. Yhdistämme liiketoiminnan ja teknologian mahdollisuudet riippumattomasti. Autamme iSnua loikkaamaan paremmin ja pidemmälle ja huolehdimme että Sinä olet kuljettajan paikalla digitalisaatiossa.

Digileaper on energiayhtiön digitalisaatiojohtamisen kumppani. 

Yhteystiedot: 

harri.takala@digileaper.com 

Perel on suomalainen perheyritys, jonka pääasiallinen toimiala on sähköteknisten tuotteiden maahantuonti. Perel tarjoaa asiantuntevan maahantuonnin lisäksi mm. koulutuspalveluita. Päämiehemme Meggerin valikoimista markkinoiden monipuolisin portfolio sähköverkon mittauksiin, niin reaktiivisen kunnossapidon kuin ennakoivan kunnonvalvonnankin tarpeisiin. 

Yhteystiedot:

aleksi.haverila@perel.fi 

Telemar Oy Ab kv. Telemar -ryhmään  ja Marlink -konserniin  kuuluva yritys. Olemme Suomen ainoa Viestintäviraston valvoma teleoperaattori, joka vastaa satelliittiyhteyksistä Suomessa.

Myymme, asennamme ja huollamme satelliittipuhelimia ja -laitteita, avaamme ja suljemme liittymiä sekä vastaamme Suomesta käsin satelliittiyhteyksistä Marlink -konsernin useassa eri SAT verkossa L-, KU- ja Ka taajuusalueilla. Yhteistyössä Starlinkin, OneWebin ja SES:n kanssa yhdistämme uusimmat LEO- ja MEO-järjestelmät osaksi Smart Hybrid Network - ratkaisuamme.

Yhteystiedot: 

francesco.ferrari@telemargroup.com

Envelio's Intelligent Grid Platform (IGP) allows grid operators to build a comprehensive digital twin of their low voltage and medium voltage network by combining data from multiple sources such as GIS, NIS, EDM, SCADA, smart meter data, and more. The IGP enables DSOs and utilities to gain more visibility into their entire power system, providing the opportunity to optimise a large variety of mass processes holistically – from grid operations to handling grid connection requests, to strategic grid planning. With envelio's solutions for grid smartification, grid operators can introduce higher levels of process digitalization and automation, effectively and timely address weaknesses and constraints in their distribution network and control the generation and consumption of energy in a flexible manner.

Contact details: 

kerem.mermer@envelio.de  

Call Waves Solutions Finland Oy on vuonna 2000 perustettu vahva itäsuomalainen asiakaspalvelun ja myynnin innovatiivinen toteuttaja ja kehittäjä.

Meillä ahkeroi monikanavaisesti noin 190 tavallista parempaa myynnin ja asiakaspalvelun ammattilaista tarvittaessa 24/7/365 palveluajalla Helsingissä, Joensuussa, Kuopiossa, Mikkelissä ja Varkaudessa. Olemme kehittäneet moderneja tekoälypohjaisia (AI Support) ratkaisuja palvelupolkujen automatisointiin ja olemme mukana kehittämässä aktiivisesti itseasiointikanavia osana asiakaspalvelukokonaisuuksia.

Sähköyhtiöille tuotamme mm. Sähköyhtiöiden asiakaspalvelua, Sopimus- ja laskutukseen liittyvää asiakaspalvelua, Sähkön myyntiä, 24/7 vikapäivystyspalvelua, Puunkaatoapua, Laatu- ja vahingonkorvauskäsittelyä, Asiantuntijapalveluja (Tekninen asiakaspalvelu) ja Vaihdepalvelua.

Yhteystiedot:

marjut.huhtala@callwaves.fi 

Vaisala on maailman johtava ilmastotoimia mahdollistava mittausteknologiayritys. Älykkäät ratkaisumme auttavat tehostamaan resurssien käyttöä, nopeuttamaan energiasiirtymää sekä huolehtimaan ihmisten ja yhteiskuntien turvallisuudesta ja hyvinvoinnista ympäri maailmaa.

Toimitamme ainutlaatuisia mittausratkaisuja sähkön tuotantoon, jakeluun ja siirtoon tarvittavien suurjännitemuuntajien jatkuvaan kunnonvalvontaan. Vaisalan ratkaisut auttavat asiakkaita pidentämään muuntajien käyttöikää, minimoimaan häiriöt ja kalliit käyttökatkokset sekä ennakoimaan huoltotarpeet. Mittalaitteemme ovat todistaneet luotettavuutensa ja suorituskykynsä vaativimmissakin ympäristöissä arktisilta alueilta tropiikkiin ja merellä tapahtuviin mittauksiin.